Dominó de meló i síndria amb groselles
Ingredients per a 2 persones:
- 1 tall gruixut de meló (150 g)
- 1 tall gruixut de síndria (150 g)
- 1 grapat de groselles (30 g)
Temps d’elaboració
10 min.
Electrodomèstics
Elaboració
- Agafeu la síndria i el meló i talleu-ne una rodanxa.
- Traieu-li la pell i talleu a trossets petits amb una mida similar. Podeu tallar-ho amb la forma que preferiu: triangles, quadrats, rectangles,...
- Poseu a cada plat els talls de meló i síndria intercalats combinant els colors.
- Desgraneu les groselles i poseu-les pel damunt dels talls de fruita formulant els números de les fitxes.
Estris
Ganivet
Taula de tallar
Idees
Podeu utilitzar altres fruites, especialment si n’és temporada.
Sabies que...
El meló i la síndria tenen un alt contingut en aigua, minerals i vitamines. Són ideals per a hidratar-nos a l’estiu!