Croquetes amb endívies i espàrrecs blancs

Ingredients per a 2 persones:

  • 12 croquetes de pernil (300 g)
  • 2 endívies (100 g)
  • 8 puntes d’espàrrecs blancs (40 g)
  • 2 cullerades soperes d'oli d’oliva (20 g)
  • Sal

Temps d’elaboració
10 min.
10 min.

Electrodomèstics

  • Fogons
    Fogons

Elaboració

  1. Traieu les croquetes del congelador.
  2. Poseu una paella al foc amb abundant oli d’oliva.
  3. Quan estigui l’oli calent poseu les croquetes i deixeu-les a foc viu fins que estiguin ben rosses.
  4. Traieu les croquetes i abans de posar al plat passeu-les per paper absorbent.
  5. Agafeu les endívies, renteu-les bé i desfulleu-les.
  6. Poseu les fulles formant un ventall a cada plat com a guarnició de les croquetes. A sobre de les fulles de les endívies poseu una punta d’espàrrec blanc un pessic de sal i un bon raig d’oli d’oliva.

Estris

Paella

Paella

Pinces

Pinces

Paper absorvent

Paper absorvent

Idees

Quan feu coccions en les que utilitzeu gran quantitat d’oli recordeu que podeu aprofitar-lo per una altra ocasió, sempre i quan abans de tornar-lo a utilitzar, el filtreu i n’elimineu les partícules cremades i les restes d’aliments.

Sabies que...

L’oli d’oliva és el greix més saludable de la nostra dieta, i per això, és el millor greix tant per amanir com per cuinar.