Batut de plàtan i taronja

Foto del plat

Ingredients per a 2 persones:

  • 3 taronges

  • 1 plàtan

  • Llet, preferiblement semidesnatada

  • Un polsim de canyella

Foto dels ingredients

Temps d’elaboració
15 min.
15 min.

Electrodomèstics


Elaboració

  1. Renteu bé una taronja i eixugueu-la.

  2. Ratlleu-ne la meitat de la pell fins que aparegui la part blanca.

  3. Talleu i espremeu les tres taronges.

  4. Peleu el plàtan i talleu-lo a trossos.

  5. Tritureu amb la batedora els trossos de plàtan, la ratlladura de taronja (reserveu-ne una mica per a la presentació), el suc de les tres taronges, una mica de llet al vostre gust i un polsim de canyella.

  6. Serviu el batut dins un got, tireu-li un polsim de canyella i una mica de ratlladura de taronja.

Estris

Espremedor

Espremedor

Ratllador

Ratllador

Batedora

Batedora

Recipient per triturar

Recipient per triturar

Taula de tallar

Taula de tallar

Ganivet

Ganivet

Cullera petita

Cullera petita

Amb la col·laboració de:CETT

Idees

Podeu fer servir la vostra imaginació per elaborar batuts amb diferents tipus de fruites, llets i iogurts o gelats...

Sabies que...

La taronja és font de vitamina C, indispensable per al bon funcionament del sistema immunitari; i el plàtan és la fruita que aporta més energia i conté potassi, necessari per a l’activitat muscular.