Bacallà amb mongetes i tomàquet
Ingredients per a 2 persones:
-
200 g de bacallà dessalat
-
200 g de mongetes cuites
-
2 tomàquets
-
Olives negres
-
2 cullerades d’oli d’oliva
Temps d’elaboració
15 min.
Electrodomèstics
Elaboració
-
Renteu els tomàquets, talleu-los per la meitat i ratlleu-los amb el ratllador fins que en quedi només la pell.
-
Afegiu-hi l’oli i barregeu-ho bé.
-
Renteu les mongetes i escorreu-les, si són en conserva.
-
Esmicoleu el bacallà. Barregeu-lo amb el tomàquet i afegiu-hi les mongetes.
-
Proveu el punt de sal i si cal, afegiu-ne.
-
Emplateu i decoreu amb unes olives negres.
Estris
Taula de tallar
Ratllador
Ganivet
Cullera
Bol
Escorredor
Amb la col·laboració de:
Idees
Si teniu un motlle hi podeu posar la barreja perquè la presentació quedi millor. Si us agrada la ceba crua, n’hi podeu afegir de trinxada ben petita.
Sabies que...
El bacallà és un peix blanc molt saludable que aporta proteïna d’alta qualitat i molt poc greix. Destaca el seu alt contingut en potassi, necessari per a l’activitat muscular.