Arròs salvatge amb calamars
Ingredients per a 2 persones:
-
2 tasses d’arròs salvatge (200 g)
-
3 calamars mitjans (250 g)
-
All
-
Julivert
-
4 cullerades soperes d’oli d’oliva (40 g)
-
Sal
Temps d’elaboració
30 min.
Electrodomèstics
-
Fogons
Elaboració
-
Feu bullir l’arròs uns 20 minuts, vigileu que us quedi al punt.
-
Mentre l’arròs bull, en una paella amb oli salteu els calamars, prèviament tallats a rodanxes o a tires. Quan estiguin cuits hi afegiu all i julivert picat ben fi.
-
A continuació, escorreu l’arròs i afegiu-lo a la paella juntament amb els calamars. S’ha de deixar coure durant un parell de minuts intentant que quedi tot ben barrejat.
-
Serviu-ho en un plat individual amb un raig d’oli.
Estris
Olla
Paella
Ganivet
Taula de tallar
Escorredor
Cullera
Idees
Si preferiu un arròs negre podeu afegir calamars de llauna amb la tinta, un cop el plat està elaborat.
Sabies que...
L’arròs salvatge és un aliment molt saludable, ja que és ric en fibra i hidrats de carboni, i baix en greix.