Amanida de quinoa
Ingredients per a 2 persones:
- 100 g de quinoa (½ tassa de quinoa sense cuinar)
- 60 g de blat de moro
- 1 pastanaga mitjana
- 12 tomàquets cherry
- 12 olives negres
- 1 alvocat
- 1 cullerada sopera d’oli d’oliva
- Sal
Temps d’elaboració
30 min.
Electrodomèstics
-
Fogons
Elaboració
- Netegeu bé la quinoa.
- En una olla poseu a bullir aigua amb un pessic de sal i afegiu la quinoa. Deixeu-la coure durant uns 10-15 minuts aproximadament.
- Mentrestant, talleu la pastanaga i l’alvocat a daus, i els tomàquets i les olives per la meitat.
- Quan la quinoa ja estigui cuita, renteu-la amb aigua de l’aixeta en una escorredora.
- En un bol, barregeu la quinoa amb la resta d’ingredients.
- Condimenteu el plat amb oli d’oliva i un pessic de sal.
Estris
Taula de tallar
Escorredora
Bol
Ganivet
Olla