Amanida de cigrons

Foto del plat

Ingredients per a 2 persones:

  • 200 g de cigrons cuits

  • 1 alvocat

  • 1 tomàquet

  • 50 g de pernil serrà

  • 50 g de formatge parmesà en encenalls

  • 3 cullerades d’oli d’oliva

  • 1 cullerada de vinagre per amanir

  • Sal

Foto dels ingredients

Temps d’elaboració
10 min.
10 min.

Electrodomèstics


Elaboració

  1. Renteu els cigrons i escorreu-los.

  2. Renteu el tomàquet i talleu-lo a trossos.

  3. Peleu l’alvocat i talleu-lo a daus.

  4. Talleu el pernil a tires petites.

  5. En un bol gran poseu els cigrons, el tomàquet i l’alvocat.

  6. Barregeu-ho bé, amaniu-ho amb oli d’oliva, sal i vinagre i torneu-ho a barrejar.

  7. Afegiu les tires de pernil a l’amanida i torneu a remenar.

  8. Serviu l’amanida en un plat i afegiu els encenalls de parmesà per sobre.

Estris

Escorredor

Escorredor

Taula de tallar

Taula de tallar

Ganivet

Ganivet

Cullera

Cullera

Bol gran

Bol gran

Amb la col·laboració de:CETT

Idees

Podeu preparar aquesta recepta amb altres llegums, com ara mongetes seques o llenties.

Sabies que...

Pel seu contingut en hidrats i proteïnes el podeu fer servir com a plat únic.