Amanida d'endívia, poma, blat de moro i pastanaga ratllada
Ingredients per a 2 persones:
- 2 endívies
- 1 poma
- 1 llauna de blat de moro
- 1 pastanaga
- 1 cullerada sopera d'oli d'oliva
- Sal
- Vinagre de Mòdena
Temps d’elaboració
15 min.
Electrodomèstics
Elaboració
- Renteu bé les endívies i talleu-les en 4 parts.
- Renteu la pastanaga, peleu-la i ratlleu-la.
- Renteu la poma, peleu-la i talleu-la a daus.
- Poseu les endívies en un plat. Per sobre afegiu la poma, el blat de moro i la pastanaga ratllada.
- Amaniu-ho amb un rajolí d’oli d’oliva, vinagre de Mòdena i un pessic de sal.
Estris
Taula de tallar
Ganivet
Ratllador
Idees
Per fer una presentació original, podeu posar les fulles de les endívies com si fossin una barca i posar la barreja de la resta d’ingredients damunt de les fulles.
Sabies que...
L’endívia pertany a la mateixa família que l’escarola, la carxofa, el card o l’enciam. Té un alt contingut d’aigua, vitamines (sobretot vitamines B i àcid fòlic) i minerals.