Verdures hidratades

Ingredients per a 2 persones:

  • 4 vasos plens de brou vegetal (1 L)
  • 2 grapats de verdures deshidratades (30 g) 
  • 5-6 ametlles (20 g) 
  • 1 cullerada sopera d'oli d'oliva (10 g)
  • 2 grans d’all
  • Sal

Temps d’elaboració
20 min.
20 min.

Electrodomèstics

  • Fogons
    Fogons

Elaboració

  1. Peleu els alls i talleu-los a fines làmines.
  2. En una cassola poseu l’oli i daureu els alls sense que es cremin.
  3. Un cop daurats aboqueu-hi el brou i les verdures i deixeu bullir durant 15 minuts.
  4. A mitja cocció rectifiqueu de sal si cal.
  5. Serviu en un plat fons amb unes ametlles finament picades pel damunt.

Estris

Ganivet

Ganivet

Taula de tallar

Taula de tallar

Cassola

Cassola

Cullera de fusta

Cullera de fusta

Idees

Si voleu preparar un brou vegetal casolà boníssim preneu nota d’una recepta molt fàcil. Poseu al foc l’olla amb aigua freda, la sal i les verdures, netes i tallades a trossos grans (pastanaga, nap, porro, api, xirivia i fulla de bleda). Desescumeu-lo i deixeu-ho coure a poc a poc una hora aproximadament tapat. Després passeu-ho pel colador xinès i ja el tindreu llest per quan vulgueu.

Sabies que...

Aquest plat és molt indicat en dies de fred, ja que us escalfarà i hidratarà, a més d’aportar-vos minerals.


Diputació de Barcelona
   Llista de reproducció de Salut Pública    Instagram   Butlletins de Salut Pública    Comunitat virtual
Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona. Tel. 934 022 222