Truita de pernil

Foto del plat

Ingredients per a 2 persones:

  • 280 g d’ous (4 unitats)

  • 50 g de pernil cuit (2 talls)

  • 20 g d’oli d’oliva (2 cullerades soperes)

  • 60 g de pa multicereals (2 llesques grosses)

  • Sal

Foto dels ingredients

Temps d’elaboració
10 min.
10 min.

Electrodomèstics

  • Fogons
    Fogons

Elaboració

  1. Deixateu els 4 ous en un bol. Sabreu que estan ben deixatats quan la clara i el rovell estiguin totalment barrejats. Afegiu-hi una mica de sal.

  2. Agafeu el pernil cuit i talleu-lo a trossets. Barregeu-los amb els ous.

  3. Poseu l’oli a escalfar a la paella i quan estigui calent afegiu-hi la barreja i deixeu-ho coure uns 2 o 3 minuts.

  4. Amb un plat gran gireu la truita vigilant que no caigui. Un cop girada caldrà que la deixeu coure una mica més.

  5. Serviu la truita tallada a triangles, i si voleu poseu-hi també unes llesques de pa sucat amb tomàquet.

Estris

Bol

Bol

Forquilla

Forquilla

Ganivet

Ganivet

Paella

Paella

Plat gran

Plat gran

Taula de tallar

Taula de tallar

Idees

La truita es pot fer de qualsevol aliment que tingueu a la nevera o al rebost: tonyina, formatge, carxofes, gambes, alls tendres, espinacs...

Sabies que...

L’ou és un dels aliments d’origen animal amb més bona qualitat proteica. No us descuideu de menjar-ne al llarg de la setmana!


Diputació de Barcelona
   Llista de reproducció de Salut Pública    Instagram   Butlletins de Salut Pública    Comunitat virtual
Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona. Tel. 934 022 222