Truita de verdures

Foto del plat

Ingredients per a 2 persones:

  • 3 ous

  • 1 patata

  • 1 ceba

  • 1 carbassó

  • 2 cullerades de formatge parmesà ratllat

  • Oli d’oliva

  • Sal

Foto dels ingredients

Temps d’elaboració
25 min.
25 min.

Electrodomèstics

  • Microones
    Microones

Elaboració

  1. Peleu la patata i la ceba.

  2. Renteu totes les hortalisses i talleu-les a daus.

  3. Barregeu-ho tot en un recipient apte per a microones i tireu-hi una cullerada d’oli d’oliva i un pessic de sal. Emboliqueu bé el bol amb paper de film.

  4. Poseu les hortalisses a coure 6 minuts al microones a potència mitjana.

  5. Passat aquest temps, remeneu-les i si encara no estan prou fetes poseu-les de 2 a 4 minuts més. Reserveu-les.

  6. En un bol, bateu els ous i afegiu-hi el formatge parmesà ratllat i una mica de sal. Barregeu-ho tot bé.

  7. Aboqueu-hi les hortalisses ja cuites i remeneu-ho bé.

  8. Poseu la barreja en un motlle apte per a microones, unteu-lo amb un pinzell amb una mica d’oli perquè no s’enganxi. Distribuïu-la uniformement i poseu-la al microones durant 8 minuts més a temperatura mitjana.

  9. Podeu servir la truita acompanyada de canonges i pa amb tomàquet.

Estris

Bol apte per a microones

Bol apte per a microones

Motlle apte per a microones

Motlle apte per a microones

Film apte per a microones

Film apte per a microones

Taula de tallar

Taula de tallar

Bol

Bol

Ganivet

Ganivet

Cullera

Cullera

Forquilla

Forquilla

Pinzell

Pinzell

Amb la col·laboració de:CETT

Idees

En comptes de carbassó podeu utilitzar altres hortalisses de temporada o que tingueu d’algun àpat anterior.

Sabies que...

Aquest plat ens aporta vitamines de les hortalisses, proteïnes de la clara d’ou i greixos saludables del rovell.


Diputació de Barcelona
   Llista de reproducció de Salut Pública    Instagram   Butlletins de Salut Pública    Comunitat virtual
Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona. Tel. 934 022 222