Tallarines amb salmó i gambes

Foto del plat

Ingredients per a 2 persones:

  • 200 g de tallarines (o qualsevol altra pasta)
  • 100 g de gambes pelades
  • 2 filets de salmó fumat (100 g)
  • 1 gra d’all
  • 2 cullerades soperes d’oli d’oliva
  • Sal, pebre i orenga

Temps d’elaboració
30 min.
30 min.

Electrodomèstics

  • Fogons
    Fogons

Elaboració

  1. En una cassola gran, afegiu una mica d’oli i coeu les gambes aproximadament 2 minuts.
    Afegiu-hi un pessic de sal i pebre.
  2. Un cop cuites, retireu les gambes i reserveu-les.
  3. Poseu a bullir aigua en una olla i, quan arrenqui el bull, poseu-hi les tallarines i un pessic de sal.
  4. Mentre estan bullint les tallarines, talleu el salmó fumat a tires.
  5. A la mateixa cassola i amb el mateix oli on heu cuinat les gambes, afegiu el gra d’all tallat. Coeu-lo fins que quedi enrossit.
  6. Escorreu les tallarines i barregeu-les amb l’all, les gambes, el salmó fumat i l’oli que ha quedat en la cassola.
  7. Afegiu-hi una mica d’orenga per sobre i ja les podeu emplatar.

Estris

Olla

Olla

Taula de tallar

Taula de tallar

Cullera

Cullera

Ganivet

Ganivet

Escorredora

Escorredora

Cassola

Cassola

Idees

Per donar-hi un toc fresc, podeu afegir uns tomàquets cherry tallats per la meitat i tirar-los al mateix temps que l’all.

Sabies que...

La pasta aporta hidrats de carboni d’absorció lenta, per la qual cosa l’energia s’allibera a poc a poc i la sensació de sacietat dura més temps.

Diputació de Barcelona
   Llista de reproducció de Salut Pública    Instagram   Butlletins de Salut Pública    Comunitat virtual
Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona. Tel. 934 022 222