Pizza reina

Foto del plat

Ingredients per a 2 persones:

  • 2 unitats de bases de pizza (250 g)

  • 5 cullerades soperes de salsa de tomàquet (50 g)

  • 4 llonzes de pernil cuit (100 g)

  • 2 grapats de formatge mozzarella ratllat (100 g)

  • 3 xampinyons (50 g)

  • Orenga

Foto dels ingredients

Temps d’elaboració
20 min.
20 min.

Electrodomèstics

  • Forn
    Forn

Elaboració

  1. Escalfeu el forn a 200ºC durant 10 -15 minuts.

  2. Renteu els xampinyons per tal de treure’n la sorra i talleu-los a làmines.

  3. A sobre les bases de pizza escampeu-hi el tomàquet sofregit i espolvoreu una mica d’orenga.

  4. A continuació poseu-hi el pernil cuit tallat a trossos petits, els xampinyons laminats i, per sobre, la mozzarella.

  5. Enforneu 10 minuts a 180ºC.

  6. Talleu-la a trossos i serviu-la en un plat gran.

Estris

Cullera

Cullera

Ganivet

Ganivet

Taula de tallar

Taula de tallar

Safata per al forn

Safata per al forn

Idees

Podeu afegir a la pizza els ingredients que més us agradin. Hi ha un munt de possibilitats!

Sabies que...

És un plat que ens aporta hidrats de carboni, de la pasta; proteïnes, del pernil i el formatge; i vitamines i minerals, dels xampinyons.


Diputació de Barcelona
   Llista de reproducció de Salut Pública    Instagram   Butlletins de Salut Pública    Comunitat virtual
Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona. Tel. 934 022 222