Pit de gall dindi amb curri

Foto del plat

Ingredients per a 2 persones:

  • 300 g de pit de gall dindi
  • 1 ceba
  • 2 cullerades petites de curri
  • 1 iogurt natural
  • 1 cullerada sopera d’oli d’oliva
  • Sal i Pebre

Temps d’elaboració
25 min.
25 min.

Electrodomèstics

  • Fogons
    Fogons

Elaboració

  1. Poseu la paella al foc amb un rajolí d’oli.
  2. Talleu la ceba i, quan l’oli estigui calent, sofregiu-la durant 5 minuts aproximadament.
  3. Talleu el gall dindi a daus i afegiu-lo a la paella amb un pessic de sal i pebre.
  4. Afegiu el curri i deixeu-ho a foc mitjà durant uns 10 minuts.
    Remeneu-ho bé.
  5. Afegiu el iogurt natural i continueu remenant.
  6. Quan quedi tot ben barrejat, ja podeu emplatar.

Estris

Taula de tallar

Taula de tallar

Cullera gran i petita

Cullera gran i petita

Paella

Paella

Idees

Ho podeu acompanyar amb una mica d’arròs basmati i una mica de coriandre fresc per sobre.

Sabies que...

El curri és una barreja d’espècies que prové de l’Índia. Normalment, l’ingredient principal és la cúrcuma, per això el curri és de color groc. La cúrcuma té propietats antioxidants.

Diputació de Barcelona
   Llista de reproducció de Salut Pública    Instagram   Butlletins de Salut Pública    Comunitat virtual
Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona. Tel. 934 022 222