Papillota de verdures amb formatge

Foto del plat

Ingredients per a 2 persones:

  • 1 carbassó
  • 1 porro
  • 2 pastanagues
  • 2 patates
  • 100 g de formatge feta
  • 2 cullerades d’oli d’oliva
  • Sal i pebre (opcional)

Temps d’elaboració
20 min.
20 min.

Electrodomèstics

  • Microones
    Microones

Elaboració

  1. Renteu i talleu totes les verdures a la juliana.
  2. Peleu i talleu les patates a tires.
  3. Barregeu totes les verdures i dividiu-les en dues parts iguals.
  4. Feu dos paquets amb paper de forn apte per a microones i repartiu-hi les verdures.
  5. Afegiu un pessic de sal i oli d’oliva a cada paquet.
  6. Afegiu el formatge feta tallat a daus petits.
  7. Tanqueu hermèticament els fulls de paper de forn, fent una bossa de papillota.
  8. Feu coure els paquets al microones aproximadament 10 minuts.
  9. Serviu cada paquet en un plat.

Estris

Ganivet

Ganivet

Taula de tallar

Taula de tallar

Paper de forn apte per a microones

Paper de forn apte per a microones

Idees

Utilitzeu una quantitat de paper de forn generosa i tanqueu bé els paquets perquè no quedi cap buit.

Sabies que...

La papillota és una tècnica de cuina molt saludable perquè els aliments es cuinen amb el seu propi vapor i permet conservar-ne totes les propietats.

Diputació de Barcelona
   Llista de reproducció de Salut Pública    Instagram   Butlletins de Salut Pública    Comunitat virtual
Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona. Tel. 934 022 222