Mandonguilles amb cigrons

Foto del plat

Ingredients per a 2 persones:

  • 8 mandonguilles (150 g)

  • 1 pot de cigrons cuits (400 g)

  • 1 got de brou (200 ml)

  • 2 cullerades soperes de salsa de tomàquet (40 g)

  • 4 cullerades soperes d’oli d’oliva (40 g)

  • Sal

Foto dels ingredients

Temps d’elaboració
25 min.
25 min.

Electrodomèstics

  • Fogons
    Fogons

Elaboració

  1. En una cassola amb oli, poseu-hi les mandonguilles a coure fins que quedin rosses.

  2. Afegiu-hi la salsa de tomàquet i la sofregiu amb les mandonguilles.

  3. Escorreu els cigrons, renteu-los amb una mica d’aigua i afegiu-los a la cassola.

  4. Afegiu-hi el brou i deixeu-ho coure de 10 a 15 minuts a foc lent.

  5. Serviu les mandonguilles amb els cigrons al costat. Decoreu-ho amb una branqueta de romaní.

Estris

Cassola

Cassola

Escorredor

Escorredor

Cullera

Cullera

Idees

Podeu utilitzar brou de carn, de pollastre o vegetal. El plat quedarà molt gustós amb qualsevol d’ells.

Sabies que...

El cigró és un llegum i com a tal, és un aliment proteic bàsic.


Diputació de Barcelona
   Llista de reproducció de Salut Pública    Instagram   Butlletins de Salut Pública    Comunitat virtual
Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona. Tel. 934 022 222