Lluç a la romana

Foto del plat

Ingredients per a 2 persones:

  • 4 rodanxes de lluç
  • 1 ou
  • 2 cullerades soperes de farina
  • Oli d’oliva
  • Sal

Temps d’elaboració
25 min.
25 min.

Electrodomèstics

  • Fogons
    Fogons

Elaboració

  • Netegeu el lluç, col·loqueu-lo en una escorredora i saleu-lo.
  • Poseu la farina en un plat i a continuació enfarineu les rodanxes pels dos costats.
  • Bateu l’ou en un plat. Passeu-hi les rodanxes de lluç pels dos costats.
  • Poseu la paella al foc amb oli abundant. Quan estigui calent, fregiu les rodanxes pels dos costats fins que quedi enrossit.
  • Traieu el lluç de la paella i poseu-lo en un plat sobre paper de cuina per absorbir-ne l’excedent d’oli.
  • Emplateu les rodanxes arrebossades.

Estris

Plat

Plat

Paper de cuina

Paper de cuina

Paella

Paella

Forquilla

Forquilla

Escorredora

Escorredora

Idees

Abans de passar les rodanxes de lluç per l’ou batut, podeu afegir all en pols i julivert picat a l’ou per donar-hi més gust.

Sabies que...

Per les propietats que té el peix blanc (ric en greixos saludables), en una dieta saludable és recomanable consumir aquest aliment un mínim de 2 vegades per setmana.

Diputació de Barcelona
   Llista de reproducció de Salut Pública    Instagram   Butlletins de Salut Pública    Comunitat virtual
Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona. Tel. 934 022 222