Favetes tendres amb romesco

Ingredients per a 2 persones:

  • 200 g de favetes desgranades
  • 3 cullerades soperes ben plenes de salsa romesco (60 g)
  • 2-3 fulles de menta
  • Sal

Temps d’elaboració
15 min.
15 min.

Electrodomèstics

  • Fogons
    Fogons

Elaboració

  1. Poseu a coure les favetes en aigua bullint, salada i amb les fulles de menta, de 5 a 8 minuts.
  2. Una vegada cuites escorreu-les.
  3. Agafeu el plat i poseu les favetes al mig. Regueu amb la salsa de romesco i remeneu una mica perquè quedi ben escampada.

Estris

Olla

Olla

Escorredor

Escorredor

Idees

A la primavera és quan trobareu les faves fresques de temporada. També podeu provar les de conserva quan no estiguin disponibles al mercat.

Sabies que...

Les favetes, tot i ser de color verd com moltes de les verdures que mengem, a nivell nutricional són equivalents a les llegums, i és per això que són tant nutritives.


Diputació de Barcelona
   Llista de reproducció de Salut Pública    Instagram   Butlletins de Salut Pública    Comunitat virtual
Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona. Tel. 934 022 222