Fajitas mexicanes de pollastre amb nachos i guacamole

Foto del plat

Ingredients per a 2 persones:

  • 4 fajitas de blat de moro

  • 2 pits sencers de pollastre desossat (250 g)

  • 1 pebrot verd mitjà (70 g)

  • 1 pebrot vermell petit (70 g)

  • 1 ceba tendra mitjana (70 g)

  • 1/2 bitxo

  • 2 cullerades soperes d’oli d’oliva (20 g)

  • 1/2 bossa de nachos (100 g)

  • 4 cullerades soperes de salsa guacamole (80 g)

  • Sal i pebre

Foto dels ingredients

Temps d’elaboració
20 min.
20 min.

Electrodomèstics

  • Fogons
    Fogons

Elaboració

  1. Netegeu els pebrots i la ceba i tot seguit talleu-los a trossets.

  2. Poseu l’oli en una paella a foc lent i seguidament afegiu-hi els pebrots i la ceba tendra.

  3. Afegiu-hi una mica de sal, pebre i mig bitxo tallat petit (en funció de com es vulgui de picant, se n’hi pot posar més o menys).

  4. Afegiu-hi el pollastre tallat a daus petits.

  5. Coeu-ho fins que tot plegat estigui al punt.

  6. Rectifiqueu-ho de sal.

  7. En una altra paella, sense oli, escalfeu les fajitas durant 5 segons per cada banda.

  8. Agafeu la fajita, farciu-la de pollastre i verdura i enrotlleu-la. En un altre plat serviu els nachos, amb un bol per a la salsa de guacamole.

Estris

Ganivet

Ganivet

Taula de tallar

Taula de tallar

Paella

Paella

Idees

La salsa de guacamole és molt fàcil de fer: s'aixafa alvocat madur i s'afegeix suc de llimona i ceba tallada molt fineta.

Sabies que...

Aquest és un plat complet ja que conté els hidrats de carboni de les fajitas, la proteïna del pollastre i les vitamines i minerals de les verdures.


Diputació de Barcelona
   Llista de reproducció de Salut Pública    Instagram   Butlletins de Salut Pública    Comunitat virtual
Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona. Tel. 934 022 222