Espinacs en crema i encenalls de pernil

Foto del plat

Ingredients per a 2 persones:

  • 1 bossa d’espinacs frescos (400 g)

  • 1 got de llet (200 ml)

  • 2 talls prims de pernil salat (40 g)

  • Sal

Foto dels ingredients

Temps d’elaboració
30 min.
30 min.

Electrodomèstics

  • Fogons
    Fogons

Elaboració

  1. Agafeu els espinacs frescos, renteu-los bé i escorreu-los.

  2. Poseu llet en una olla i quan comenci a bullir afegiu-hi els espinacs i deixeu-los coure uns 4-5 minuts. Afegiu-hi un pessic de sal.

  3. Passeu-ho pel triturador fins que quedi una crema ben fina.

  4. Agafeu els talls de pernil salat i talleu-los a tires ben primes.

  5. Serviu la crema en un plat fondo o en un bol i pel damunt poseu-hi les tires de pernil.

Estris

Olla

Olla

Batedora

Batedora

Ganivet

Ganivet

Taula de tallar

Taula de tallar

Bol

Bol

Idees

Si passeu les tires de pernil per la paella us quedaran més gustoses.

Sabies que...

Els espinacs són molt saludables ja que aporten vitamines i minerals en quantitats molt elevades.


Diputació de Barcelona
   Llista de reproducció de Salut Pública    Instagram   Butlletins de Salut Pública    Comunitat virtual
Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona. Tel. 934 022 222