Dominó de meló i síndria amb groselles

Ingredients per a 2 persones:

  • 1 tall gruixut de meló (150 g) 
  • 1 tall gruixut de síndria (150 g) 
  • 1 grapat de groselles (30 g)

Temps d’elaboració
10 min.
10 min.

Electrodomèstics


Elaboració

  1. Agafeu la síndria i el meló i talleu-ne una rodanxa.
  2. Traieu-li la pell i talleu a trossets petits amb una mida similar. Podeu tallar-ho amb la forma que preferiu: triangles, quadrats, rectangles,...
  3. Poseu a cada plat els talls de meló i síndria intercalats combinant els colors.
  4. Desgraneu les groselles i poseu-les pel damunt dels talls de fruita formulant els números de les fitxes.

Estris

Ganivet

Ganivet

Taula de tallar

Taula de tallar

Idees

Podeu utilitzar altres fruites, especialment si n’és temporada.

Sabies que...

El meló i la síndria tenen un alt contingut en aigua, minerals i vitamines. Són ideals per a hidratar-nos a l’estiu!


Diputació de Barcelona
   Llista de reproducció de Salut Pública    Instagram   Butlletins de Salut Pública    Comunitat virtual
Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona. Tel. 934 022 222