Conill amb salsa de mostassa

Foto del plat

Ingredients per a 2 persones:

  • 4 talls de conill (200 g)

  • 8 o 9 xampinyons (50 g)

  • 1 ceba mitjana (150 g)

  • 2 cullerades soperes de salsa mostassa en gra (20 g)

  • 1 cullerada sopera d’oli d’oliva (10 g)

  • Sal

Foto dels ingredients

Temps d’elaboració
20 min.
20 min.

Electrodomèstics

  • Fogons
    Fogons

Elaboració

  1. En una paella amb oli, poseu a coure el conill fins que quedi enrossit. Un cop cuit retireu-lo de la paella.

  2. En la mateixa paella, poseu a coure la ceba tallada a juliana a foc lent. Un cop estigui cuita afegiu els xampinyons nets i tallats a làmines.

  3. Quan tot plegat estigui fet hi afegiu el conill i la salsa de mostassa.

  4. Remeneu durant un parell de minuts.

  5. Emplateu i decoreu-lo amb una branqueta de romaní.

Estris

Paella

Paella

Ganivet

Ganivet

Taula de tallar

Taula de tallar

Cullera

Cullera

Idees

Podeu elaborar aquest plat amb qualsevol altre tipus de carn blanca, per exemple, gall dindi, pollastre...

Sabies que...

El conill és un aliment ric en proteïnes i vitamina B12, essencial per al bon funcionament dels sistemes nerviós i sanguini. A més, és un aliment baix en greix.


Diputació de Barcelona
   Llista de reproducció de Salut Pública    Instagram   Butlletins de Salut Pública    Comunitat virtual
Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona. Tel. 934 022 222