Amanida d'endívia, poma, blat de moro i pastanaga ratllada

Foto del plat

Ingredients per a 2 persones:

  • 2 endívies
  • 1 poma
  • 1 llauna de blat de moro
  • 1 pastanaga
  • 1 cullerada sopera d'oli d'oliva
  • Sal
  • Vinagre de Mòdena

Temps d’elaboració
15 min.
15 min.

Electrodomèstics


Elaboració

  1. Renteu bé les endívies i talleu-les en 4 parts.
  2. Renteu la pastanaga, peleu-la i ratlleu-la.
  3. Renteu la poma, peleu-la i talleu-la a daus.
  4. Poseu les endívies en un plat. Per sobre afegiu la poma, el blat de moro i la pastanaga ratllada.
  5. Amaniu-ho amb un rajolí d’oli d’oliva, vinagre de Mòdena i un pessic de sal.

Estris

Taula de tallar

Taula de tallar

Ganivet

Ganivet

Ratllador

Ratllador

Idees

Per fer una presentació original, podeu posar les fulles de les endívies com si fossin una barca i posar la barreja de la resta d’ingredients damunt de les fulles.

Sabies que...

L’endívia pertany a la mateixa família que l’escarola, la carxofa, el card o l’enciam. Té un alt contingut d’aigua, vitamines (sobretot vitamines B i àcid fòlic) i minerals.


Diputació de Barcelona
   Llista de reproducció de Salut Pública    Instagram   Butlletins de Salut Pública    Comunitat virtual
Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona. Tel. 934 022 222