Torrada d'escalivada amb sardinetes

Foto del plat

Ingredients per a 2 persones:

  • 8 filets de sardinetes en oli d’oliva (en conserva)
  • 4 llesques de pa de pagès
  • Escalivada (1 pebrot vermell i 1 albergínia) podeu comprar-la cuita o coure-la al microones.
  • 1 cullerada sopera d’ oli d’oliva

Temps d’elaboració
15 min.
15 min.

Electrodomèstics


Elaboració

  1. Talleu les 4 llesques de pa i poseu-les en una torradora. Després, espereu que es torri pels dos costats.
  2. Amaniu les torrades amb un rajolí d’oli.
  3. Per fer l’escalivada:
    • Renteu les verdures i talleu l’albergínia longitudinalment..
    • Poseu el pebrot i l’albergínia en un recipient apte per microones amb dues cullerades d’aigua.
    • Coeu en el microones durant 10 minuts a màxima potència (800 W).
    • Un cop cuites les verdures deixeu-les refredar i peleu-les.
  4. Afegiu l’escalivada i les sardinetes a la torrada i emplateu Traieu els ous, refredeu-los, peleu-los i talleu-los ben petits.
    Afegiu-los als ingredients anteriors.

Estris

Ganivet

Ganivet

Recipient apte per a microones

Recipient apte per a microones

Torradora

Torradora

Idees

Si us agrada el pa amb tomàquet, el podeu sucar abans d’afegir-hi l’escalivada. També podeu aromatitzar el plat amb una branca de farigola al damunt.

Sabies que...

El verat és un peix blau, ric en àcids grassos omega-3. Aquests greixos són saludables i els hem d’incloure en la nostra dieta.

Diputació de Barcelona
   Llista de reproducció de Salut Pública    Instagram   Butlletins de Salut Pública    Comunitat virtual
Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona. Tel. 934 022 222