Sípia amb ceba i patates

Foto del plat

Ingredients per a 2 persones:

  • 1 sípia mitjana 8amb melsa)
  • 4 patates petites
  • 1 ceba
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • Pebre
  • Sal

Temps d’elaboració
40 min.
40 min.

Electrodomèstics

  • Fogons
    Fogons

Elaboració

  1. Renteu i talleu la sípia a daus. 
    Després, talleu la ceba a la juliana.
  2. Poseu l'oli a la cassola i quan estigui calent, afegiu-hi la ceba.
  3. Sofregiu la ceba lentament i, quan comenci a daurar-se, afegiu-hi la sípia trossejada.
  4. Peleu i talleu les patates a trossos i afegiu-les al cassó.
  5. Afegiu la melsa de la sípia a la cassola amb el sofregit anterior.
  6. Poseu-hi aigua calenta fins que ho cobreixi tot i afegiu un pessic de sal i una mica de pebre. Deixeu-ho caure tot junt durant 15-20 minuts, procurant remenar de tant en tant.

Estris

Cassó

Cassó

Taula per tallar

Taula per tallar

Cullera

Cullera

Ganivet

Ganivet

Idees

Afegint la melsa s'aconsegueix que el plat tingui molt més gust.

Sabies que...

La sípia té un alt contingut en iode, essencial per al correcte funcionament de la glàndula tiroide i la producció d’hormones tiroidals, que regulen el creixement dels teixits.


Diputació de Barcelona
   Llista de reproducció de Salut Pública    Instagram   Butlletins de Salut Pública    Comunitat virtual
Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona. Tel. 934 022 222