Saltat de verdures

Foto del plat

Ingredients per a 2 persones:

  • 250 g verdura fresca variada o 1 bossa petita congelada

  • 30 g d’oli d’oliva (3 cullerades soperes)

  • All

  • Sal

Foto dels ingredients

Temps d’elaboració
10 min.
10 min.

Electrodomèstics

  • Microones
    Microones
  • Fogons
    Fogons

Elaboració

  1. Si feu el plat amb verdures congelades, poseu-les a descongelar al microones uns quants minuts i retireu-ne l’aigua sobrant.

  2. Afegiu les verdures a la paella amb una mica d’oli d’oliva per saltar-les. 

  3. Afegiu-hi un gra d’all picat i una mica de sal per condimentar-ho.

  4. Remeneu-ho durant uns minuts per assegurar que coguin bé totes les verdures.

  5. Quan estiguin llestes, emplateu-les. 

Estris

Recipient per al microones

Recipient per al microones

Paella

Paella

Ganivet

Ganivet

Cullera de fusta

Cullera de fusta

Idees

Si teniu més temps i voleu triar unes altres verdures ho podeu fer amb qualsevol verdura que tingueu a l'abast i si és de temporada, millor! 

Podeu decorar el plat amb un encenalls de pernil salat o amb unes llavors de sèsam. 

Sabies que...

Les verdures tenen un elevat contingut d’aigua, entorn el 90%, i són riques en fibra, vitamines i minerals. És important consumir-ne cada dia.


Diputació de Barcelona
   Llista de reproducció de Salut Pública    Instagram   Butlletins de Salut Pública    Comunitat virtual
Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona. Tel. 934 022 222