Salmó amb salsa tàrtara

Foto del plat

Ingredients per a 2 persones:

  • 2 supremes de salmó (250 g)

  • 1 manat d’espàrrecs verds (250 g)

  • 125 g d’arròs salvatge precuinat (1 terrina individual)

  • 2 cullerades soperes de salsa tàrtara (40 g)

  • 1 cullerada sopera de tàperes (10 g)

  • 6 cogombrets en vinagre (30 g)

  • Sal

Foto dels ingredients

Temps d’elaboració
25 min.
25 min.

Electrodomèstics

  • Microones
    Microones

Elaboració

  1. Netegeu els espàrrecs i trossegeu-los.

  2. Poseu-los, amb un rajolí d’oli, a coure en un recipient apte per a microones, a potència màxima durant 6 minuts. En acabar la cocció, saleu-los.

  3. Renteu el salmó i talleu les tàperes i els cogombres a trossets petits.

  4. Poseu al microones les supremes de salmó pintades amb salsa tàrtara i repartiu-hi les tàperes i els cogombrets. Afegiu-hi un polsim de sal.

  5. Fiqueu el recipient al microones durant 5 minuts a potència màxima.

  6. Escalfeu l’arròs segons les instruccions que s’indiquen a l’envàs.

  7. Serviu el salmó amb un flamet d’arròs i els espàrrecs al costat.

Estris

Ganivet

Ganivet

Taula de tallar

Taula de tallar

Cullera gran

Cullera gran

Recipient per a microones

Recipient per a microones

Idees

El salmó es pot acompanyar amb altres hortalisses que tingueu per casa.

Sabies que...

És recomanable incloure peix blau a la dieta, ja que els greixos que aporta són cardiosaludables (omega-3). Podeu substituir el salmó per un altre tipus de peix blau: sardines, verat, seitó, tonyina, etc. Cuinar amb microones és pràctic, ràpid i segur, sempre que utilitzeu recipients adequats.


Diputació de Barcelona
   Llista de reproducció de Salut Pública    Instagram   Butlletins de Salut Pública    Comunitat virtual
Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona. Tel. 934 022 222