Plàtan fregit amb suc de taronja

Foto del plat

Ingredients per a 2 persones:

  • 2 plàtans
  • 1 cullerada sopera d’oli d’oliva
  • 1 got de suc de taronja

Temps d’elaboració
15 min.
15 min.

Electrodomèstics

  • Fogons
    Fogons

Elaboració

  1. Peleu els plàtans i talleu-los per la meitat.
  2. Poseu l’oli d’oliva a la paella i quan comenci a escalfar, afegiu-hi els trossos de plàtan. Coeu-los aproximadament 3 minuts girant-los de tant en tant fins que quedin enrossits.
  3. Espremeu les taronges amb ajuda d’una espremedora fins a obtenir un got de suc.
  4. Aboqueu el suc de taronja i deixeu que es redueixi una mica i impregni el plàtan.
  5. Serviu-los en un plat fons.

Estris

Cullera

Cullera

Ganivet

Ganivet

Taula de tallar

Taula de tallar

Paella

Paella

Got

Got

Espremedora

Espremedora

Idees

Podeu afegir-hi un polsim de picada d’ametlla, de nous o fins i tot, si el voleu endolcir una mica més, un rajolí de mel.

Sabies que...

Les taronges tenen un alt contingut d’aigua i, a més, tenen propietats diürètiques, que ajuden a eliminar els líquids de l’organisme.

Diputació de Barcelona
   Llista de reproducció de Salut Pública    Instagram   Butlletins de Salut Pública    Comunitat virtual
Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona. Tel. 934 022 222