Pernilets de pollastre al forn

Foto del plat

Ingredients per a 2 persones:

  • 4 pernilets de pollastre
  • 10 tomàquets cherry
  • 10 xampinyons
  • 1 ceba tendra
  • 2 alls
  • 2 cullerades d’oli d’oliva
  • Sal i pebre

Temps d’elaboració
30 min.
30 min.

Electrodomèstics

  • Forn
    Forn

Elaboració

  1. Escalfeu el forn a 200 °C.
  2. Talleu la ceba i els xampinyons en làmines i els tomàquets per la meitat.
  3. A la safata del forn, poseu-hi el tomàquet, la ceba, els alls i els pernilets de pollastre.
  4. Condimenteu-ho amb sal, pebre i l’oli d’oliva.
  5. Poseu-ho al forn durant 20-25 minuts. Si veieu que queda massa sec afegiu un rajolí d’aigua durant la cocció.
  6. Serviu en un plat i afegiu el suc de la cocció pel damunt.

Estris

Ganivet

Ganivet

Taula de tallar

Taula de tallar

Safata per a forn

Safata per a forn

Idees

Es podrien afegir prunes, pinyons, herbes aromàtiques, etc.

Sabies que...

La carn de pollastre és rica en fòsfor, important per a la formació i el desenvolupament dels ossos i les dents.

Diputació de Barcelona
   Llista de reproducció de Salut Pública    Instagram   Butlletins de Salut Pública    Comunitat virtual
Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona. Tel. 934 022 222