Minestra de verdures i cigrons amb pernil salat

Foto del plat

Ingredients per a 2 persones:

  • 100 g de mongeta tendra
  • 1 carxofa
  • 60 g de pèsols cuits
  • 1 pastanaga
  • 125 g de coliflor
  • 200 g de cigrons cuits
  • 2 talls de pernil salat
  • 2 cullerades soperes d’oli d’oliva
  • Sal

Temps d’elaboració
20 min.
20 min.

Electrodomèstics

  • Microones
    Microones

Elaboració

  1. Renteu i talleu la mongeta tendra, la pastanaga i les carxofes.
  2. Talleu el pernil salat a tires.
  3. Col·loqueu les verdures, en un recipient apte per a microones i afegiu un pessic de sal i una cullerada d’oli d’oliva.
  4. Tapeu el recipient amb una tapa apta per a microones.
  5. Col·loqueu el recipient tapat en el microones i cuineu-lo durant 15 minuts a màxima potència.
  6. Un cop cuites les verdures, afegiu-hi el pernil, els pèsols i els cigrons cuits.
  7. Serviu la minestra en un plat amb un rajolí d’oli d’oliva per damunt.

Estris

Ganivet

Ganivet

Taula de tallar

Taula de tallar

Recipient apte per a microones

Recipient apte per a microones

Tapa apta per a microones

Tapa apta per a microones

Idees

Aquest plat el podeu preparar amb les verdures de temporada.

Sabies que...

La coliflor té un alt contingut en aigua, a més d’aportar vitamina C, fibra, àcid fòlic, magnesi, potassi i calci.

Diputació de Barcelona
   Llista de reproducció de Salut Pública    Instagram   Butlletins de Salut Pública    Comunitat virtual
Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona. Tel. 934 022 222