Figues amb mousse de iogurt

Foto del plat

Ingredients per a 2 persones:

  • 250 g de figues (4 unitats)

  • 65 g de mousse de iogurt (1 terrina individual de mousse de iogurt natural)

Foto dels ingredients

Temps d’elaboració
5 min.
5 min.

Electrodomèstics


Elaboració

  1. Renteu i obriu les figues fent-hi dos talls de manera que quedin obertes com una flor.

  2. Serviu les figues obertes al plat i poseu-hi per sobre una cullerada de mousse a cadascuna.

Estris

Ganivet

Ganivet

Cullera de postres

Cullera de postres

Idees

Utilitzeu la fruita fresca de temporada per elaborar aquest plat: peres, préssecs, albercocs, taronges...

Sabies que...

La figa destaca pel seu alt contingut en hidrats de carboni de fàcil assimilació per a l’organisme, que són una font important d’energia; i per l’elevada aportació de fibra, que facilita la digestió.


Diputació de Barcelona
   Llista de reproducció de Salut Pública    Instagram   Butlletins de Salut Pública    Comunitat virtual
Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona. Tel. 934 022 222