Escalopa de vedella

Foto del plat

Ingredients per a 2 persones:

  • 4 filets prims de vedella (300 g)
  • Pa ratllat
  • 1 ou
  • Oli d’oliva
  • Sal

Temps d’elaboració
20 min.
20 min.

Electrodomèstics

  • Fogons
    Fogons

Elaboració

  1. Bateu l’ou en un plat amb un pessic de sal.
  2. Saleu els filets de vedella i passeu-los per l’ou batut.
  3. Poseu el pa ratllat en un plat i arrebosseu els filets que acabeu de passar per l’ou.
  4. Poseu la paella al foc amb oli abundant. Quan estigui calent, poseu-hi els filets i fregiu-los pels dos costats.
  5. Traieu els filets de la paella i poseu-los en un plat sobre paper de cuina per absorbir l’excedent d’oli. Després ja els podeu emplatar.

Estris

Paella

Paella

Plats

Plats

Paper de cuina

Paper de cuina

Forquilla

Forquilla

Idees

Podeu afegir espècies al gust abans de passar els filets per l’ou batut per donar-hi un gust especial.

Sabies que...

La carn de vedella és un aliment ric en zinc, necessari per al correcte funcionament del sistema immunològic, així com per al correcte funcionament i desenvolupament dels òrgans.

Diputació de Barcelona
   Llista de reproducció de Salut Pública    Instagram   Butlletins de Salut Pública    Comunitat virtual
Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona. Tel. 934 022 222