Croquetes amb endívies i espàrrecs blancs

Ingredients per a 2 persones:

  • 12 croquetes de pernil (300 g)
  • 2 endívies (100 g)
  • 8 puntes d’espàrrecs blancs (40 g)
  • 2 cullerades soperes d'oli d’oliva (20 g)
  • Sal

Temps d’elaboració
10 min.
10 min.

Electrodomèstics

  • Fogons
    Fogons

Elaboració

  1. Traieu les croquetes del congelador.
  2. Poseu una paella al foc amb abundant oli d’oliva.
  3. Quan estigui l’oli calent poseu les croquetes i deixeu-les a foc viu fins que estiguin ben rosses.
  4. Traieu les croquetes i abans de posar al plat passeu-les per paper absorbent.
  5. Agafeu les endívies, renteu-les bé i desfulleu-les.
  6. Poseu les fulles formant un ventall a cada plat com a guarnició de les croquetes. A sobre de les fulles de les endívies poseu una punta d’espàrrec blanc un pessic de sal i un bon raig d’oli d’oliva.

Estris

Paella

Paella

Pinces

Pinces

Paper absorvent

Paper absorvent

Idees

Quan feu coccions en les que utilitzeu gran quantitat d’oli recordeu que podeu aprofitar-lo per una altra ocasió, sempre i quan abans de tornar-lo a utilitzar, el filtreu i n’elimineu les partícules cremades i les restes d’aliments.

Sabies que...

L’oli d’oliva és el greix més saludable de la nostra dieta, i per això, és el millor greix tant per amanir com per cuinar.


Diputació de Barcelona
   Llista de reproducció de Salut Pública    Instagram   Butlletins de Salut Pública    Comunitat virtual
Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona. Tel. 934 022 222