Amanida de cigrons

Foto del plat

Ingredients per a 2 persones:

  • 200 g de cigrons cuits

  • 1 alvocat

  • 1 tomàquet

  • 50 g de pernil serrà

  • 50 g de formatge parmesà en encenalls

  • 3 cullerades d’oli d’oliva

  • 1 cullerada de vinagre per amanir

  • Sal

Foto dels ingredients

Temps d’elaboració
10 min.
10 min.

Electrodomèstics


Elaboració

  1. Renteu els cigrons i escorreu-los.

  2. Renteu el tomàquet i talleu-lo a trossos.

  3. Peleu l’alvocat i talleu-lo a daus.

  4. Talleu el pernil a tires petites.

  5. En un bol gran poseu els cigrons, el tomàquet i l’alvocat.

  6. Barregeu-ho bé, amaniu-ho amb oli d’oliva, sal i vinagre i torneu-ho a barrejar.

  7. Afegiu les tires de pernil a l’amanida i torneu a remenar.

  8. Serviu l’amanida en un plat i afegiu els encenalls de parmesà per sobre.

Estris

Escorredor

Escorredor

Taula de tallar

Taula de tallar

Ganivet

Ganivet

Cullera

Cullera

Bol gran

Bol gran

Amb la col·laboració de:CETT

Idees

Podeu preparar aquesta recepta amb altres llegums, com ara mongetes seques o llenties.

Sabies que...

Pel seu contingut en hidrats i proteïnes el podeu fer servir com a plat únic.


Diputació de Barcelona
   Llista de reproducció de Salut Pública    Instagram   Butlletins de Salut Pública    Comunitat virtual
Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona. Tel. 934 022 222