Sopa de meló

Foto del plat

Ingredients per a 2 persones:

  • 1 meló cantaloupe (600 g )

  • 2 mousses naturals (140 g)

  • Sal

  • Pebre blanc

Foto dels ingredients

Temps d’elaboració
10 min.
10 min.

Electrodomèstics

  • Nevera
    Nevera

Elaboració

  1. Partiu el meló per la meitat. Traieu les llavors i buideu la polpa.

  2. De la polpa guardeu-ne 6 boletes per decorar el plat.

  3. Talleu la polpa a daus petits.

  4. Tritureu el meló i afegiu-hi les mousses.

  5. Barregeu-ho bé fins que quedi una textura uniforme. Si cal ho podeu passar pel colador xinès per evitar els grumolls.

  6. Afegiu-hi la sal i el pebre al gust.

  7. Poseu-ho en unitats individuals i guardeu-ho 1 hora (mínim) a la nevera.

  8. Serviu la sopa ben freda, en una copa de gelat amb una broqueta feta amb les boles de meló.

Estris

Ganivet

Ganivet

Batedora

Batedora

Cullera

Cullera

Colador xinès

Colador xinès

Broqueta

Broqueta

Idees

Si no disposeu de meló cantaloupe podeu utilitzar qualsevol altra varietat.

Sabies que...

El meló és una de les fruites amb major contingut d’aigua. El seu consum és molt indicat en els mesos de calor, ja que ajuda a mantenir-nos hidratats.


Diputació de Barcelona
   Llista de reproducció de Salut Pública    Instagram   Butlletins de Salut Pública    Comunitat virtual
Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona. Tel. 934 022 222