Ous farcits

Foto del plat

Ingredients per a 2 persones:

  • 2 ous

  • 1 llauna de tonyina

  • Maionesa

  • Pebrots escalivats

  • Canonges i ruca

Foto dels ingredients

Temps d’elaboració
20 min.
20 min.

Electrodomèstics

  • Fogons
    Fogons

Elaboració

  1. En un cassó, poseu aigua i els ous. Deixeu-los coure durant 10 minuts a partir que l’aigua arrenqui el bull. Retireu-los, refredeu-los sota l’aigua de l’aixeta i traieu-ne la closca.

  2. Talleu-los per la meitat i separeu la clara del rovell.

  3. En un bol barregeu els rovells dels ous amb la maionesa i la tonyina escorreguda.

  4. Farciu les clares d’ou amb la barreja anterior.

  5. Talleu el pebrot en tires fines.

  6. En un plat feu una base de canonges i ruca, poseu al damunt els ous farcits i decoreu-los amb les tires de pebrot escalivat.

Estris

Cassó

Cassó

Bol

Bol

Taula de tallar

Taula de tallar

Escorredor

Escorredor

Ganivet

Ganivet

Cullera gran i cullera petita

Cullera gran i cullera petita

Forquilla

Forquilla

Amb la col·laboració de:CETT

Idees

Com a base del plat podeu fer servir, en comptes de canonges i ruca, qualsevol altre tipus d’enciam. També podeu decorar els ous ratllant per sobre un rovell d’ou, amb una oliva...

Sabies que...

L’ou és un aliment molt complet. La clara és rica en proteïna i el rovell ens aporta greixos, vitamines i minerals.