Noodles amb bolets i pollastre

Foto del plat

Ingredients per a 2 persones:

  • 1 paquet de noodles (250 g)

  • 1/2 pot de bolets saltats en conserva (150 g)

  • 20 daus (d’uns 2 cm) de pollastre (200 g)

  • 4 cullerades soperes d’oli d’oliva (40 g)

  • Sal

  • Pebre negre

Foto dels ingredients

Temps d’elaboració
20 min.
20 min.

Electrodomèstics

  • Fogons
    Fogons

Elaboració

  1. Salteu el pollastre tallat a daus en una cassola amb un bon raig d’oli d’oliva. Hi podeu afegir sal i una mica de pebre negre.

  2. A la mateixa cassola afegiu els bolets en conserva, deixeu-los coure un parell de minuts i apagueu el foc.

  3. Es posa a bullir aigua en una olla i s’hi afegeix un pessic de sal. Quan bulli, s’hi afegeixen els noodles. Es treu l’olla del foc i es deixa reposar entre 2 i 4 minuts.

  4. Escorreu els noodles i afegiu-los a la cassola amb el pollastre i els bolets.

  5. Barregeu-ho bé tot junt.

  6. Serviu els noodles en bols individuals i decoreu-los amb unes fulles de julivert.

Estris

Olla

Olla

Escorredor

Escorredor

Bol gran

Bol gran

Cassola

Cassola

Cullera

Cullera

Idees

Si és la temporada, podeu aprofitar i utilitzar bolets frescos, que són més gustosos.

Sabies que...

El bolet és un aliment amb un baix contingut calòric. Té molta aigua i poc greix.


Diputació de Barcelona
   Llista de reproducció de Salut Pública    Instagram   Butlletins de Salut Pública    Comunitat virtual
Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona. Tel. 934 022 222