Creps de xocolata

Foto del plat

Ingredients per a 2 persones:

  • 3 cullerades soperes de farina de blat (60 g)

  • 1 ou fresc

  • 1 nou de mantega (10 g)

  • 1/2 got de llet (100 ml)

  • 5 cullerades soperes de crema de xocolata i avellanes (125 g)

  • 1 culleradeta de sucre

Foto dels ingredients

Temps d’elaboració
30 min.
30 min.

Electrodomèstics

  • Fogons
    Fogons

Elaboració

  1. Poseu la farina, l’ou, el sucre i la llet al bol.

  2. Bateu-ho tot fins que aconseguiu una pasta fina.

  3. Unteu una paella amb mantega i poseu-la a mig foc. Quan la mantega estigui desfeta, afegiu-hi una capa fina de pasta fins que la paella quedi coberta.

  4. Quan qualli per un costat doneu-li la volta amb ajuda d’una forquilla (no tarda més de 3 minuts). Repetiu l’operació fins que acabeu la pasta.

  5. Farciu la crep amb una bona cullerada de crema de xocolata i avellanes tan bon punt surti de la paella.

  6. Poseu-la en una plat i acompanyeu-la d’uns talls de fruita de temporada.

Estris

Bol

Bol

Batedora

Batedora

Paella

Paella

Cullera

Cullera

Forquilla

Forquilla

Idees

Podeu substituir la crema de xocolata per melmelada, fruita fresca...

Sabies que...

La crep és una bona font de carbohidrats i proteïnes.


Diputació de Barcelona
   Llista de reproducció de Salut Pública    Instagram   Butlletins de Salut Pública    Comunitat virtual
Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona. Tel. 934 022 222