Arròs salvatge amb calamars

Foto del plat

Ingredients per a 2 persones:

  • 2 tasses d’arròs salvatge (200 g)

  • 3 calamars mitjans (250 g)

  • All

  • Julivert

  • 4 cullerades soperes d’oli d’oliva (40 g)

  • Sal

Foto dels ingredients

Temps d’elaboració
30 min.
30 min.

Electrodomèstics

  • Fogons
    Fogons

Elaboració

  1. Feu bullir l’arròs uns 20 minuts, vigileu que us quedi al punt.

  2. Mentre l’arròs bull, en una paella amb oli salteu els calamars, prèviament tallats a rodanxes o a tires. Quan estiguin cuits hi afegiu all i julivert picat ben fi.

  3. A continuació, escorreu l’arròs i afegiu-lo a la paella juntament amb els calamars. S’ha de deixar coure durant un parell de minuts intentant que quedi tot ben barrejat.

  4. Serviu-ho en un plat individual amb un raig d’oli.

Estris

Olla

Olla

Paella

Paella

Ganivet

Ganivet

Taula de tallar

Taula de tallar

Escorredor

Escorredor

Cullera

Cullera

Idees

Si preferiu un arròs negre podeu afegir calamars de llauna amb la tinta, un cop el plat està elaborat.

Sabies que...

L’arròs salvatge és un aliment molt saludable, ja que és ric en fibra i hidrats de carboni, i baix en greix.


Diputació de Barcelona
   Llista de reproducció de Salut Pública    Instagram   Butlletins de Salut Pública    Comunitat virtual
Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona. Tel. 934 022 222