Amanida de pallasso

Foto del plat

Ingredients per a 2 persones:

  • 4 cabdells d’enciam (200 g)

  • 6 raves (60 g)

  • 2 cullerades soperes de blat de moro dolç (30 g)

  • 1 tall gruixut d’un dit de codonyat de tres colors (20 g)

  • 4 cullerades soperes d’oli d’oliva (40 g)

  • Vinagre

Foto dels ingredients

Temps d’elaboració
10 min.
10 min.

Electrodomèstics


Elaboració

  1. Netegeu els cabdells i els raves.

  2. Agafeu els raves i feu-hi uns talls petits sense arribar a baix de tot, que s’obrin com si fossin una flor.

  3. Trossegeu el codonyat a daus.

  4. Poseu les fulles dels cabdells com a base del plat i per sobre escampeu-hi el blat de moro dolç, els daus de codonyat i les flors de rave.

  5. Serviu-la en un plat individual, amanida amb un raig d’oli, vinagre i sal.

Estris

Ganivet

Ganivet

Taula de tallar

Taula de tallar

Cullera

Cullera

Idees

Podeu substituir els cabdells per altres enciams de temporada.

Sabies que...

L'enciam té un elevat contingut en aigua i fibra que ajuda a disminuir la retenció de líquids. A més, és ric en vitamines i minerals.


Diputació de Barcelona
   Llista de reproducció de Salut Pública    Instagram   Butlletins de Salut Pública    Comunitat virtual
Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona. Tel. 934 022 222